Spiral Line
Spiral Line
Subtract
Jens Mombaerts

ProbeerScaleHub Gratis

De ERP oplossing voor de food sector.

4.5/5
4.9/5
100+ gebruikers

Probeer ScaleHub Gratis

ScaleHub is een innovatief ERP-systeem voor de Food industrie en is speciaal ontworpen om de uitdagingen in deze sector aan te gaan. ScaleHub is een complete ERP-oplossing voor alle bedrijven in de Vis-, Food- & Agri- sector, van handelaren tot producenten.

Bg Effect
Bg Effect
Red Dot
Black Line (2)

Optimaliseer je Processen

Met de juiste ERP-oplossing kun je tot wel 90% van je handmatige processen automatiseren, wat leidt tot een vermindering van fouten en verhoogde efficiëntie. Met ScaleHub geef je je organisatie de digitale transformatie die het nodig heeft en kun je al je processen in één systeem optimaliseren. Voor handelaren, productie en logistiek:

 

Handelaren
ScaleHub biedt handige tools om je verkoopteam sneller te laten werken. Verkooporders, voorraadbeheer en klantreserveringen zijn allemaal verbonden voor een efficiënt verkoopproces.


Productie
ScaleHub helpt je productie te sturen met geautomatiseerde verkoop-, reserverings- en productieorders. Dit geeft je organisatie de tools en inzichten om winst en klanttevredenheid te verbeteren.


Logistiek
In de expeditiemodule van ScaleHub beheer je uitgaande- en transportorders. De transportinformatiemodule van ScaleHub is een digitaal platform dat bijna alle Nederlandse vers- en diepvriestransportbedrijven omvat.

Krijg inzicht in je bedrijfsprestaties en neem betere beslissingen met ScaleHub

Met ScaleHub krijg je beter inzicht in je bedrijfsprestaties en word je in staat gesteld om betere beslissingen te nemen. Dit doe je met het volgende.

Right Sign
Gebruiksvriendelijke app

Optimaliseer je voorraad- en orderbeheer met de handige ScaleHub app. Geniet van een eenvoudige gebruikerservaring en gebruiksgemak. Maak je bedrijf slimmer en succesvoller met de ScaleHub app.

Right Sign
Eenvoudig en efficiënt voorraadbeheer

Met de ScaleHub companion app kun je moeiteloos voorraad scannen, inkooporders inzien, inslag en uitslag verwerken, en retouren beheren.

Right Sign
Gestroomlijnde takenplanning

Het takensysteem ordent je taken op volgorde van FIFO, waardoor je altijd weet wat als volgende gedaan moet worden.

Right Sign
Dynamische kwaliteitscontrole

Vul eenvoudig kwaliteitsformulieren in met foto-uploads, voor nauwkeurige en gedetailleerde registratie van orders, inslag en uitslag.

Right Sign
Flexibele Reserveringen

Leg reserveringen vast op productie- en verkooporders, waardoor je de productie en verkoop efficiënt kunt plannen en beheren.

Werken in decloud

ScaleHub ERP is een volledig cloudgebaseerde applicatie, waardoor je altijd en overal toegang hebt tot de software via het internet.

Arrow
Toegang via de cloud, altijd en overal beschikbaar.
Arrow
Geen installatie of lokale servers nodig
Arrow
Sterke gegevensbeveiliging
Arrow
Gemakkelijk te koppelen

Eenvoudig beheer van Inkoop& Verkoop

Optimaliseer uw bedrijfsgroei en behaal succes met efficiënt beheer van inkoop- en verkoopprocessen voor nauwkeurige transacties, tevreden klanten en een gezonde winst.

 • Inkoop & verkoop
  Efficiënte processen voor naadloze inkoop- en verkooptransacties.
 • Voorraad & optimalisatie
  Real-time inzicht in voorraadniveaus voor betere inkoop- en verkoopbeslissingen.
 • Klant- & leveranciersbeheer
  Centrale database voor gestroomlijnde interacties en betere relaties.
 • Rapportage & analyse
  Inzichtelijke rapporten voor beter inzicht in prestaties en strategische beslissingen.

Probeer ScaleHub gratis

Ben jij enthousiast geworden en wil je ScaleHub gratis proberen? Vul dan hieronder je gegevens in en dan nemen we contact met je op.