ScalePrijs: Jouw nieuwe manier om gemakkelijk Prijslijsten te versturen

Als je werkt in een handelsbedrijf, dan weet je hoe belangrijk het is om je klanten up-to-date prijslijsten te sturen. Maar hoeveel tijd kost het nu om die lijsten handmatig op te stellen in Excel, iedere keer weer? Het is tijd voor iets beters. Daarom lanceert ScaleHub: ScalePrijs, het revolutionaire digitale prijslijst systeem dat het proces volledig automatiseert.

Weg Met Excel, Hallo Efficiëntie!

Waar je vroeger handmatig prijslijsten opstelde en verstuurde, doet ScalePrijs dit nu voor jou – en beter. Het systeem haalt alle klant- en contactgegevens direct uit je bestaande ERP-systeem, bouwt op basis van slimme formules dynamische, gepersonaliseerde prijslijsten voor elke klant, en verstuurt deze automatisch via WhatsApp en e-mail. Zo zorg je ervoor dat iedere klant precies de prijzen krijgt die voor hen gelden, zonder dat jij of je team daar nog omkijken naar heeft.

Persoonlijke en Dynamische Prijslijsten, Elke Keer

In plaats van één standaard prijslijst voor al je klanten, maakt ScalePrijs het mogelijk om automatisch op maat gemaakte prijslijsten te creëren. Het systeem houdt rekening met specifieke klantrelaties, volumes, of andere variabelen die voor jouw business van belang zijn. Hierdoor stuur je altijd de juiste prijzen, volledig afgestemd op de specifieke klant.

Naadloze Integratie Met Je ERP

ScalePrijs werkt naadloos samen met je bestaande ERP-systeem. Alle klantgegevens, prijshistorie, en andere belangrijke data worden automatisch gesynchroniseerd, zodat alles klopt en je prijslijsten altijd up-to-date zijn. Dit maakt het systeem niet alleen een tijdbespaarder, maar ook een betrouwbaar onderdeel van je dagelijkse bedrijfsvoering.

Automatisch Versturen, Handige Tracking

Het grote voordeel van ScalePrijs is niet alleen de automatisering, maar ook de tracking die het biedt. Prijslijsten worden automatisch via WhatsApp of e-mail naar je klanten gestuurd en je kunt precies zien wie de lijst geopend heeft en wanneer. Geen giswerk meer, maar data waar je op kunt bouwen. Zo ben je altijd een stap voor met je opvolging en kun je sneller schakelen als dat nodig is.

De voordelen op een rij

  • Tijdwinst: Geen handmatige Excel-prijslijsten meer, alles gaat automatisch.
  • Persoonlijk: Dynamische, gepersonaliseerde prijslijsten voor iedere klant.
  • Automatische verzending: Via WhatsApp en e-mail, met realtime tracking.
  • Integratie: Koppelt eenvoudig aan je ERP-systeem.
  • Geschikt voor foodbedrijven: Speciaal ontwikkeld met de voedingsindustrie in gedachten.